Linda Persson till Bockasjö

juni 3, 2019 Arbetsmarknad , Fastigheter

Linda Person. Foto: Savills.

Bockasjö AB rekryterar Linda Persson som ansvarig för marknad och försäljning. Linda kommer närmast från Savills där hon arbetat med uthyrning av logistikfastigheter.
– Med rekryteringen av Linda stärker vi oss framåt i en marknad där konkurrensen blir allt hårdare. Linda är en av branschens absolut skickligaste personer på att skapa affärer och bygga relationer med betydelsefulla företag. Att få in Linda i teamet känns mycket stimulerande, kommenterar Joakim Hedin, vd, Bockasjö AB.
– Jag har följt Bockasjös framgångar från sidan under många år och är väl förtrogen med deras goda kvalitet i de fastigheter de uppför. Deras snabba beslutsvägar, gedigna kunskaper och finansiella styrka attraherar mig och är en del av deras framgång, kommenterar Linda Persson.
Bockasjö, som tidigare i våras tillsammans med Alecta sålde Logistikfastigheter Sverige AB till Prologis i en transaktion uppgående till 3,8 miljarder SEK, färdigställer i år tre nya logistikfastigheter om totalt 75 000 kvadratmeter placerade i Borås, Göteborg Landvetter Airport och Hisingen.
De fastigheter som uppförs kommer ägas av Bockasjökoncernen, som efter försäljningen av Logistikfastigheter Sverige AB, bygger en ny fastighetsportfölj inom logistikområdet.
Bockasjökoncernen ägs till lika delar av Joakim Hedin och Paul Frankenius.