CH Square – ny logistikaktör

september 26, 2019 Fastigheter , Logistik
CH Square – ny logistikaktör

Charmilla och Hökerum bildar logistikfastighetsbolag ihop: CH Square. Foto CH Square.

Nu presenterar sig en ny aktör inom logistikfastigheter. Hökerum Fastigheter AB, Charmilla AB och kvartetten Peter Nilsson, Mikael Jinglöv, Johan Gustavsson och Alexander Söderberg gör gemensam sak och bildar bolag tillsammans. Affärsidén är kostnadseffektiva fastighetslösningar anpassade för kundens logistiska behov.

Stor erfarenhet inom bygg och logistik samlas i CH Square. Hökerum Fastigheter, med bas i Ulricehamn, och Charmilla, från Borås, har båda under flera decennier utvecklat och genomfört standardiserade byggkoncept med stor framgång. Hökerum Fastigheter främst inom flerbostadshus och Charmilla med logistikfastigheter.

– Vi tänker på samma sätt när vi bygger. Ett standardiserat koncept ger en större snabbhet i både förslag och genomförande. Att vi alltid bygger på samma sätt och utan mellanhänder ger kvalitet i utförandet och vi håller alltid den uppsatta tidplanen, kommenterar Jan Lindberg som är vd på Charmilla och styrelseordförande i CH Square.

– Att vi har kunden i fokus är också något som förenar oss. Den som är med och säljer in och förmedlar ett fastighetsprojekt hos oss finns sedan med under hela byggresan. Korta beslutsvägar och en personlig relation med våra kunder är viktigt för oss, kommenterar Viktor Ståhl, vd på Hökerum Fastigheter och styrelseledamot i CH Square.

Sammanlagt nästan 100 års erfarenhet av logistikbranschen, med ledande befattningar både i Sverige och utomlands, kommer in i CH Square via vd Peter Nilsson, Mikael Jinglöv, Johan Gustavsson och Alexander Söderberg.
is inom bygg och logistik, allt för att säkerställa rätt lösning och affärsupplägg. Hökerum Fastigheter och Charmilla bygger, äger och förvaltar fastigheterna.


Läs mer