Bring i nytt samarbete i Norrland

april 27, 2015 Ekonomi , Logistik , Transport

Bring väljer Skellefteå lastbilsstation som partner för transporter i norra Sverige. Med samarbetet stärker Bring sitt inrikes nätverk och kunderna får bättre service i hela landet rapporterar Å&T på nätet.

Nyligen offentliggjorde Bring sina nya partnerskap för godstransporter med Närkefrakt och LBC Frakt i Mellansverige och Värmland. Samarbetet med Skellefteå lastbilsstation är ytterligare ett led i Brings offensiva positionering som nordisk logistikaktör.

– Vi gläder oss åt samarbetet med Skellefteå lastbilsstation som täcker så gott som hela Norrland. Det är ett viktigt led i att växa Brings industrialiserade godsverksamhet i Sverige, för våra nordiska och svenska kunder, säger Thomas Tscherning, koncerndirektör Bring Logistik Norden.

Skellefteå lastbilsstation får i och med samarbetet ökade volymer. Det stärker deras erbjudande även gentemot övriga kunder.

– Vi vill behålla vår neutrala ställning på marknaden, men även fortsätta att växa och har behov av att ingå i ett större nätverk. I detta har Bring visat sig vara en attraktiv partner och vi ser långsiktigt på samarbetet, säger Magnus Svedberg, marknadschef Skellefteå lastbilsstation.


Läs mer