Fler satsar på bakluckeleveranser

november 10, 2017 E-handel , Logistik
Fler satsar på bakluckeleveranser

Volvo lanserade bakluckeleveranser i Göteborg 2015, tillsammans med Postnord.
Foto Volvo

Postnords bakluckeleveranser hittar alltfler kunder. Nu ansluter sig även skidjätten Skistar och herrmodeföretaget Care of Carl till tjänsten.

− E-handeln är superviktig för oss som är så säsongsbundna, för att kunna kommunicera med kunden året om och stötta dem även utanför skidåkningen. Vi försöker alltid jobba med så många relevanta leveranssätt som möjligt för att kunna ge kunderna ännu större valfrihet, kommenterar Joakim Landgård, affärsområdeschef på skistarshop.com.

Sedan tidigare kan bland andra Intersport, Netonnet, Eleven och Dormys kunder få sina varor levererade till bakluckan på sin Volvo. Skistar, som äger och driver Skandinaviens största skidanläggningar, startade sin e-handel skistarshop.com för tre år sedan. Care Of Carl är ett e-handelsföretag som säljer märkeskläder och skor online från exklusiva varumärken.

Volvo In-car Delivery är ett samarbete mellan Volvo och Postnord och lanserades 2015. Alla som bor i Göteborg, Malmö och Stockholm, som kör en Volvo och är ansluten till Volvo On Call har möjlighet att få sina varor levererade rakt in i bakluckan av Postnord.

 


Läs mer