Postnord tecknar avtal med Reitan om paketutlämning

maj 17, 2018 E-handel , Logistik

Postnord och Reitan har tecknat ett nytt ramavtal för utlämningsställen. Avtalet innebär att paket som skickats med Postnord inom kort kan hämtas hos de Pressbyråer och 7-Eleven som väljer att vara utlämningsställe.

Postnord har omkring 2000 utlämningsställen runt om i landet, de flesta i samarbete med de stora dagligvarukedjorna. Svenskarnas e-handel ökar stadigt, och antalet paket växer med den. Ett starkt och tätt nät av utlämningsställen borgar för god service till konsumenterna, var de än bor.

– Vi är väldigt glada över samarbetet med Reitan och hoppas att många av butikerna ska välja att vara utlämningsställen. Vi ska finnas på centrala platser där många människor rör sig och Reitans butiker blir ett bra och välkommet tillskott, säger Annemarie Gardshol, vd för Postnord Sverige.

Reitan finns i stora delar av landet med starka varumärken och har cirka 500 servicepunkter i Sverige. Reitan är landets största aktör inom servicehandeln och deras erbjudande kompletterar och stärker Postnords övriga ramavtal inom dagligvaruhandeln.

Avtalet gäller från och med den 1 juni 2018 och


Läs mer