Kry diagnosticerar – Meds levererar

november 20, 2019 E-handel

För att skapa bästa möjliga vårdupplevelse har  nätdoktorn Kry inlett ett samarbete med online-apoteket Meds. Apoteksbesöket är integrerat i Kry:s app och medicinen levereras inom ett par timmar i Stockholmsområdet. Detta gör resan från vård till behandling snabbare och smidigare för patienten.

–  Kry och Meds driver ett nödvändigt paradigmskifte i vården som innebär att vården anpassar sig efter patienten istället för att patienten ska anpassa sig efter vårdsystemet, kommenterar Tobias Niemi, Sverigechef, Kry.

Målet är en sömlös digital patientresa samt snabb hemleverans av sina mediciner. Patienten får insyn och kontroll över alla sina recept och ser, kan följa eller förnya dem i Kry-appen. Man kan även se sitt högkostnadsskydd för läkemedel.

– Vi vill tillsammans förenkla för människor i vardagen. Patienter kan nu via Meds och Kry enkelt få vård, råd och hjälp av en farmaceut även kvällstid och leverans av läkemedel direkt hem till dörren och få en ännu smidigare digital vårdresa, kommenterar Joanna Elmes, Produktchef, Meds.

Från vård till snabb och säker leverans av läkemedel, med personlig service både från läkare och farmaceuter. Vårdkedjan sluts och kunden ser direkt om varan finns i lager och kan få den snabbt levererad i anslutning till läkarbesöket.