Bring börjar med lördagspaket

september 9, 2013 E-handel , Logistik , Transport

Bring börjar nu med hemleveranser av paket på lördagar i storstäderna. För e-handlarna innebär det fler leveransalternativ och förhoppningsvis ökad konverteringsgrad.

Bring lanserar en ny tjänst, hemleveranser av paket upp till 35 kg på lördagar i storstadsområden i Sverige.

-Vi vill erbjuda leveranser på det sätt som passar konsumenterna bäst. De som idag hämtar paket med varor som leksaker, kläder och skor på utlämningsställen kan få paketet levererat hem istället. Det här ger e-handelsföretagen en konkurrensfördel, kommenterar Johan Holgersson, kommersiell chef på Bring.

-Utökade leveranser är något som branschen har väntat på. Med lördagsleveranser är e-handeln öppen fler dagar i veckan. Kundanpassade leveranser kommer säkerligen att få ett gott mottagande hos slutkunderna, och kan öka konverteringsgraden för e-handlarna, säger Jonas Ogvall, vd på Svensk Distanshandel.

Bring erbjuder sedan tidigare tjänsten hemleveranser av såväl paket, matkassar som för större och tyngre varor, som vitvaror och möbler. Bring levererar såväl dag- som kvällstid efter kl 17, där mottagaren själv kan styra tidpunkten.


Läs mer