Apotea i rekryteringsoffensiv

Apotea, Sveriges största nätapotek, behöver omgående rekrytera närmare 100 nya medarbetare till Morgongåva, Heby kommun. Flytten till det nya logistikcentret och en kraftig försäljningstillväxt gör att bolaget behöver öka personalstyrkan.

Apotea har precis flyttat in i sitt nya logistikcenter i Morgongåva. De nya lokalerna skapar utrymme för betydligt flera arbetstillfällen. Redan nu behöver Apotea anställa närmare 100 personer. Det handlar främst om logistikpersonal för arbete under dag- och kvällstid samt helgpersonal.

Apotea har idag cirka 370 anställda i Morgongåva, inklusive helgpersonal. Den nu aktuella rekryteringsoffensiven är den hittills största i bolagets historia och innebär att antalet arbetstillfällen i Morgongåva ökar markant.

– Många tar ju studenten nu i dagarna och ett arbete i vår logistik är en bra väg in på arbetsmarknaden. Vi har många duktiga medarbetare, men vi behöver bli många fler för att klara av den ökande försäljningen, säger Pär Svärdson, vd för Apotea, i ett pressmeddelande.

Rekryteringen har redan inletts och förhoppningen är att kunna tillsätta alla platser innan semestrarna inleds.


Läs mer