Nowaste Logistics bäst enligt handelsanställda

december 8, 2017 Arbetsmarknad , Logistik , Miljö/CSR
Nowaste Logistics bäst enligt handelsanställda

Nowaste Logistics prisas av anställda. Foto: Nowaste Logistics.

Under torsdagsmorgonen den 7 december mottog Nowaste Logistics utmärkelsen Handelns bästa arbetsplats. 

 –Det är otroligt roligt att bli uppmärksammade för det gemensamma arbetet vi driver tillsammans med de förtroendevalda hos oss. Det är viktigt för oss att vi har stödet från våra anställda – de är vår viktigaste resurs. Vi ser detta som att vi är på rätt väg med vår målsättning om att bli branschens mest attraktiva arbetsgivare, säger Johan Kallin, vd Nowaste Logistics. 

Johan Kallin, vd Nowaste Logistics. Foto: Nowaste Logistics.

Motiveringen lyder:  ”När företag och fackklubb drar åt samma håll går det att skapa trivsel och god sammanhållning även på en riktigt stor arbetsplats med hög arbetstakt. På Nowaste Logistics blir medarbetarna lyssnade på och behandlas med respekt och fack och chefer lyckas tillsammans konstruktivt lösa de problem som är en del av vardagen.”

– Vi är extra glada för att priset i år går till ett lager, och till en stor arbetsplats som har skapat arbetstillfällen för människor med olika bakgrunder. Nowaste Logistics är ett föredöme i en bransch med stora utmaningar när det gäller arbetsmiljö och möjlighet till fackligt inflytande, kommenterar Susanna Gideonsson, förbundsordförande i Handelsanställdas förbund, Handels.

Priset till Handelns bästa arbetsplats instiftades av Handelsanställdas förbund 2015 med mottot: ingen arbetsplats är bättre än sina arbetstagare, fackliga företrädare och chefer.


Läs mer