Logent startar rekryteringsverksamhet

mars 28, 2018 Arbetsmarknad , Logistik

Marie-Louise Bååth. Foto: Logent.

Logent startar rekryteringsverksamhet inom logistik, för att kunna hjälpa kunder att rekrytera chefer och specialister, och har anställt en ny rekryteringschef.

– Marie-Louise Bååth har från 1 mars tillträtt som ansvarig rekryteringschef och jag är övertygad om att vår gedigna erfarenhet inom logistik och vårt etablerade personliga kontaktnätverk i kombination med hennes erfarenhet och kompetens som hon tar med sig in i bolaget kommer att attrahera våra kunder, kommenterar Mats Steen, vd för Logent Group.

Marie-Louise Bååth kommer närmast ifrån Badenoch & Clark, Adecco Group, som senior rekryteringskonsult där hon har 10 års erfarenhet av rekrytering, främst av chefer och specialister.

– Det har saknats ett bolag specialiserat på rekrytering inom logistikområdet med ett tillhörande nätverk av chefer och specialister, att få möjlighet att vara med och starta upp Logent Rekrytering känns därför otroligt spännande, kommenterar Marie-Louise Bååth.

Logent rekrytering vill vara det bolag som är specialister på området inköp, logistik och supply chain. De kommer att erbjuda rekrytering av chefer och specialister men också andra rekryteringstjänster som search och second opinion.


Läs mer