Delägare lämnar OnRoad för Bring

mars 4, 2015 Transport

OnRoad meddelar att organisationen nu är inne i en stark förändringsfas som till stor del kommer ur att några delägare i OnRoad valt att samarbeta med Bring och i och med det sagt upp sitt delägarskap i OnRoad.

“I det korta perspektivet förändras inget utan samarbetet fortsätter under oförändrade former under det närmsta året.” skriver organisationen i ett pressmeddelande.  men OnRoad har för avsikt att förändra nätverket i ny form i de geografiska områdena.

– Vi har klarat oss genom mycket de senaste 10 åren. Nu ska vi kraftsamla under det närmsta året och se till att skapa Det Nya OnRoad, kommenterar vd Göran Arkler.

– För tio år sedan skapade vi ett koncept som passade den tidens transportbransch. Sedan dess är det mycket som har förändrats i branschen som blivit betydligt rörligare. Vi måste också anpassa oss till det. Vi har redan en strategi för hur, nu ska vi bara se till att genomföra den med största möjliga framgång.

– Vi har redan långt gångna samtal med flertalet transportföretag som kommer ingå i det nya OnRoad och vi har sett positivt intresse från ytterligare företag.

Sedan tidigare har OnRoad en strategisk plan inom både styrelse och ledning som man planerar att hålla fast vid. Syftet är att skapa en större fokusering på partigods- och hellast koncept för de delägare och transportörer som är knutna till nätverksstrukturen och under det senaste halvåret har nätverket haft stor framgång med nya kunder som kopplats till nätverket med denna typ av transportlösningar.
 


Läs mer