Tamro ger Aditro Logistics utökat förtroende

december 9, 2023 Logistik

Aditro Logistics staffing har levererat bemanningstjänster inom ehandel, lager och distribution till Tamro sedan 2019. Fram till nu har Aditro Logistics varit en sekundär leverantör, vilket innebär att man haft möjlighet att leverera sina tjänster när den primära leverantören av olika anledningar inte haft möjlighet. Nu har Tamro genomfört en ny upphandling och Aditro Logistics Staffing har inte bara fått förnyat förtroende, utan även lyfts upp till statusen som leverantör.

– Resan med Tamro har varit mycket givande för oss. Samarbetet har fungerat bra och som i många liknande fall har vi på Aditro Logistics gjort det mesta av vår situation och levererat när vi fått möjlighet. Vårt bästa säljargument är att leverera på det vi lovar och då får vi över tid ofta förnyat förtroende. Vi är superglada att nu ha fått möjlighet att utöka vår leverans till Tamro, säger Daniel Berglind, Staffing Director på Aditro Logistics, i ett pressmeddelande.

Det nya avtalet började gälla från den 1:a november och Aditro Logistics har nu möjlighet att leverera bemanningstjänster inom hela Tamros verksamhet, med tyngdpunkt i Stockholm och Göteborg.

Aditro Logistics bemanningsverksamhet skiljer sig från många av aktörerna på marknaden genom att bolaget är 100 % fokuserade på bemanningstjänster inom logistik.

– Vi är glada att kunna utöka vårt avtal med Aditro Logistics. De har under de senaste åren visat att de är en leverantör vi kan lita på och som levererar enligt vad vi kommit överens om. Vi uppskattar också deras tydliga fokus inom logistik, vilket passar vår verksamhet väldigt bra, kommenterar Jörgen Mossberg, Head of General Procurement, Tamro.