Aditro får norskt komposituppdrag

juni 19, 2012 Logistik , Produktion

Komposittillverkaren Euroresins väljer att samarbeta med Aditro Logistics för den norska marknaden. Avtalet innebär att logistiken hanteras i Aditro Logistics nybyggda logistikcenter i Kopstad, sydväst om Oslo.

– Aditro kan erbjuda precis det paket av tjänster som vi behöver för att stärka vår position på den norska marknaden, säger Mattias Andersson på Euroresins Scandinavia i en kommentar till det nya avtalet.
– Det långsikta samarbetet med Euroresins stärker Aditro Logistics ytterligare, och ger möjligheter till vidare utveckling tillsammans. Euroresins flöden skapar en stabil grund för vårt nya logistikcenter, säger Rune Edvåg, Manager Logistics Centre Kopstad.
Euroresins är en distributör med en bred portfölj av kompositmaterial och finns representerade på 15 marknader runt om i Europa.
Aditro Logistics är Nordens största transportörsoberoende tredjepartslogistiker, med cirka 150.000 m2 lageryta och hantering av flera ledande företags logistik. Verksamheten är inriktad på effektiva logistiklösningar för handel och industri.
 


Läs mer