NREP bygger åt Aditro i Nykvarn

mars 4, 2015 Fastigheter , Lager , Logistiklägen

I samband med invigningen av Aditro Logistics nya logistikcenter i Borås släpptes nyheten om att ytterligare ett nytt logistikcenter ska byggas i Nykvarn, Mälardalen. Logistikcentret som även det planeras bli 40 000 kvm byggs av NREP och beräknas stå klart vid årsskiftet 2015/2016.

Byggnaden är en del av det utvidgade logistikområdet utmed E20 och kommer att uppfylla alla tänkbara krav som finns på en modern logistikbyggnad. Fastigheten kommer att inrymma lagerytor samt kontor och uppföras enligt kraven för GreenBuilding certifikat av Nordic Real Estate Partners (NREP).

– Aditro Logistics är i ett mycket intressant och expansivt läge och genom att etablera ett nytt logistikcenter i Mälardalen kan växa vidare med nya kunder. Tillsammans med NREP uppför vi nu en effektiv byggnad i ett attraktivt område som stödjer vår och våra kunders utveckling, kommenterar Matthias Kettelhoit, CEO Aditro Logistics i ett pressmeddelande.

– Vi på NREP är mycket glada över att Aditro Logistics AB har valt att expandera sin verksamhet i Mälardalen tillsammans med oss. Vår långa erfarenhet av fastighetsutveckling inom logistik gör att vi kan vi uppföra en högkvalitativ byggnad kostnads- och tidseffektivt. På så sätt lyckades vi möta Aditro Logistics i ett avtal som båda parter är nöjda med, säger Rickard S. Dahlberg på NREP.


Läs mer