Hälsokostkedja e-handelssatsar

oktober 8, 2014 E-handel , IT/Teknik , Logistik

Hälsokedjan Life tar nu ännu ett steg i sin multikanalsatsning. Den nya e-butiken Lifebutiken.se ska knyta samman fysiska butiker med näthandeln.

Life är Nordens ledande  hälsokedja med sammanlagt 440 fysiska butiker. Nu satsar bolaget på ökad närvaro på nätet med en ny webbplattform, ed start i Sverige.

Den nya webbplatsen ska ge allt från kunskap och inspiration till möjligheten att beställa varor i en e-butik eller i en fysisk butik.

Lifebutiken.se är en responsiv webbplats, och ska därmed fungera lika bra på läsplattor och mobiltelefoner som på vanliga datorer.

Nu under hösten och 2015 kommer ytterligare funktioner att introduceras, som fysiska butikers lagersaldo, möjligheten att boka produkter online för uthämtning i samma butiker, samt returnera e-köp i fysisk butik.

– Det är väldigt roligt att nu kunna erbjuda konsumenterna och våra befintliga kunder en ny, modern och mer användarvänlig webbplats. Vår tanke med Lifebutiken.se är att den också ska fungera som ett nav för all vår kommunikation, kommenterar Thomas Johansson, marknadsdirektör på Life.


Läs mer