Apotea och Airmee i samarbete

oktober 25, 2018 E-handel

Apotea tar ytterligare ett kliv framåt i leveranserbjudandet till sina kunder. Genom ett nytt samarbete med Airmee kan Apoteas kunder få ännu snabbare och precisare leveranser av sina apoteksvaror än tidigare från förmiddag till kväll.

Logistik har sedan starten varit en kärnfråga för Apotea. Tack vare att ge sina kunderna möjlighet att välja när, var och hur de vill ha sina produkterna levererade har onlineapoteket blivit en ledande aktör på marknaden och satt ribban för hur svenska webshoppar presenterar och erbjuder olika leveransalternativ till kunder. Tillsammans med Airmee kan nu 1.5 miljoner mottagare i Stockholm få sina varor levererade i 2- och 3-timmesintervall från förmiddag till kväll sju dagar i veckan. Beställningen kan göras så sent som tre timmar innan leverans.

– Vi är väldigt glada åt vårt nya samarbete med Airmee. Vi arbetar hela tiden på att hitta nya fraktsätt och förbättra våra leveranstider och med Airmee får våra Stockholmskunder tillgång till en otroligt bra tjänst med tidsbestämda leveranser flera gånger dagligen – samma dag som de beställt, kommenterar Pär Svärdson, vd på Apotea.

Airmee som på kort tid växt kraftigt till en ledande spelare på logistikmarknaden för bekväma hemleveranser erbjuder idag de snabbaste och mest precisa leveranserna på marknaden. Tack vare logistikföretagets forskningsbaserade teknologi kan Airmee skala upp sina volymer med bibehållen kvalitet och erbjuda marknadens bästa tjänsteutbud för hemleveranser.

– Vi är förstår otroligt glada och stolta över att få förtroendet från den kanske främsta e-handelsaktören i Sverige. För apoteksvaror som många andra produktgrupper har vi sett en väldigt hög efterfrågan på snabba leveranser. Vi kommer därför att fortsätta att kontinuerligt förbättra vårt erbjudande för att kunder ska kunna få sina produkter levererade till den plats och tid de önskar, säger Julian Lee, vd på Airmee.