Aditro Logistics och Airmee i nytt samarbete

augusti 22, 2019 E-handel , Logistik , Logistiklägen

För att Airmee ska kunna utvidga sitt hemleveranserbjudande till Göteborg och Malmö, har man inlett ett samarbete med Aditro Logistics,  där  deras  3PL-lager i Jönköping, blir omlastningscentral för Airmees gods. 

Detta medför att Airmee får ett effektivt nätverk och därmed ännu effektivare ledtidssetup får sina hemleveranser i Stockholm, Göteborg och Malmö.

– Detta är en viktig pusselbit för oss i vårt led att skapa ledande lösningar för Sveriges retailbolag. Genom detta samarbete kan vi uppnå väldigt sena cut-off tider för hemleveranser dagen efter från Jönköping till Sveriges alla större städer, och samtidigt som vi kan bistå Airmee med ett effektivt nätverk, kommenterar Johan Andersson, regionschef syd Aditro Logistics

– Vårt samarbete med Aditro Logistics innebär att vi kan hjälpa e-handlare med lager runt om i Sverige att erbjuda sina kunder kanske de snabbaste same day-leveranserna på marknaden. Samarbetet är också en viktig del i vårt arbete att utveckla hållbara transporter genom att konsolidera olika parters flöden på så få fordon som möjligt, kommenterar Julian Lee, vd på Airmee.

Aditro Logistics är den största oberoende logistikpartnern i Norden, med över 220.000 kvadratmeter i egna logistikcenter. Företaget erbjuder logistiktjänster till ledande företag inom detaljhandel, konsument, mode, elektronik, media, e-handel, och vitvaror.