Susanne Hjorthagen till Nowaste

juli 2, 2018 Arbetsmarknad , Logistik

Susanne Hjorthagen, ny projektledare hos Nowaste. Foto: Nowaste Logistics.

Susanne Hjorthagen, med bakgrund från Välinge Innovation AB, blir projektledare hos Nowaste med ansvar för E-DROP, en lösning för obevakade och oberoende hemleveranser.

Lösningen lanserades under våren av Nowaste på mässan E-commerce ShopTech i Stockholm. Susanne ska ansvara för proof of concept och implementation och hon tillträder sin roll i september.

 

– Jag tycker det är en jättebra match mellan oss, Nowaste, och Susanne. Det är en driven och engagerad person som tillför värdefull kompetens och erfarenhet inom strategi, utveckling och projektledning. Vi är mycket glada över att hälsa Susanne välkommen i laget, kommenterar Johan Kallin, vd för Nowaste Logistics.

Projektet som Susanne kommer ansvara för syftar till att möjliggöra oberoende och obevakade leveranser på konsumentens villkor. E-DROP är en systemlösning framtagen av Nowaste som tillsammans med en smart brevlåda skapar förutsättningarna för att hemleveranser ska kunna ske säkert, tidsoberoende och transportörsoberoende och med intakt kylkedja om så krävs.

 


Läs mer