Johan Persson ny COO på Akkafrakt

september 9, 2019 Arbetsmarknad

Johan Persson, ny COO Akkafrakt. Foto: Christiaan Dirksen

Johan Persson har tillträtt som ny Organisationsutvecklingschef/COO för Akkafrakt och kommer att ingå i ledningsgruppen. Johan kommer närmast från rollen som platschef på DHL.

Som COO kommer Johan primärt att ansvara för att stärka och vidareutveckla bolagets digitaliseringsagenda och supportera organisationen med förbättringsarbetet för att positionera företaget, han kommer även ansvara för arbetet med att maximera värdet av Akkafrakts betydande fastighetsbestånd.

– Jag är mycket glad att få välkomna Johan Persson till Akkafrakt. Johans breda erfarenhet av organisationsutveckling samt förbättringsarbete inom logistik kommer vara en stor tillgång för oss, kommenterar Carl-Henrik Söderström, vd Akkafrakt.

Johan har tidigare haft ledande operationella roller inom tredjepartslogistik för DHL och är internt utbildad i DHLs motsvarighet till Six Sigma Black Belt som handlar om att effektivisera arbetssätt. Han har stor erfarenhet av att arbeta med implementering och utveckling av digitala system samt processoptimering som effektiviserar organisationen i sin helhet.