BAUHAUS söker logistikchef till varuhuset i Upplands Väsby

juni 18, 2023 Arbetsmarknad

Arbetsbeskrivning:
I rollen som Logistikchef ansvarar du för varuhusets hela logistikkedja, inventering och leverantörskontakter. Vår målsättning är att ha branschens finaste byggvaruhus så vi söker dig som har en känsla för ordning. Vi gillar att du är självständig och självstartande och att du tycker om att ge service, till din hjälp har du ett team av duktiga medarbetare som alla arbetar för att göra arbetsdagen så bra som möjligt både för kunder och kollegor. Du rapporterar till varuhuschefen och ingår i varuhusets ledningsgrupp och jourgrupp. Du ansvarar tillsammans med dina ledningsgruppskollegor för att säkerställa att den totala driften av varuhuset och att hela dess verksamhet och att det drivs i enlighet med uppsatta affärsmål. I den här rollen har du personalansvar. BAUHAUS har ett stort, varierat och spännande sortiment och den ena dagen är inte den andra lik. Hos oss trivs man! Här möts alla åldersgrupper som alla bidrar med sin unika erfarenhet vilket skapar en härlig dynamik.

Vem söker vi?
Vi söker efter dig som är strukturerad, ordningsam, noggrann med en förmåga till helhetssyn. Du är lugn och trygg och har hög integritet och gott omdöme, att du en ledare som har lätt att inspirera dina medarbetare ser vi som en självklarhet och att du föregår med gott exempel. Du har god ekonomisk förståelse och  lätt att förmedla kunskap och mål på ett pedagogiskt sätt. Vi gillar om du är utvecklingsmotiverad och kan bidra till att vi bibehåller branschens bästa kundservice. Du behöver vara minst 18 år och behärska svenska i tal och skrift och engelska i tal. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper. I denna rekrytering kommer vi att begära utdrag ur belastningsregistret.

BAUHAUS erbjuder:

en kreativ arbetsplats där du får många kontaktytor inom företaget och ges möjlighet till egen utveckling och en spännande karriär, såväl i Sverige som utomlands då vi idag  finns i 19 länder.  BAUHAUS är en inspirarenade arbetsplats med högt i tak och med mycket glädje och vi sätter stort värde i att vara en bra arbetsgivare. För att uppnå det och skapa en sund och hälsosam arbetsmiljö där alla kan känna delaktighet och få möjlighet att utvecklas, arbetar vi efter några riktlinjer, vi gillar därför om du tänker som oss kring en god arbetsmiljö.

  • Vi bidrar till en bra företagskultur och rolig arbetsplats
  • Vi uppmärksammar framgång och innovativa idéer
  • Vi arbetar för en trygg och säker arbetsmiljö
  • Vi har nolltolerans mot trakasserier och diskriminering
  • Vi accepterar ingen form av korruption
  • Vi arbetar för en hållbar utveckling
  • Vi följer policyer,riktlinjer och lagkrav

BAUHAUS strävar efter att låta medarbetarna växa med företaget och rekryterar ofta internt. Vi tycker det är viktigt att erbjuda våra medarbetare utveckling och därför har vi egna utbildningsprogram inom t ex försäljning och ledarskap, vi har också ett Talent-program där man ges möjlighet till personligutveckling och att ingå i mentorsprogram med en egen mentor, allt för att stärka den egna karriären. BAUHAUS är en av Europas största varuhuskedjor för verkstad, hem & trädgård med nästan 300 varuhus i 19 länder varav 22 varuhus och en webshop i Sverige. Vi är drygt 20.000 medarbetare i världen och ca 3000 i Sverige. Vi finns från Umeå i norr till Malmö i söder.

Sista ansökningsdag: 2/7
Kontaktperson: Osama Abuali
Anställning: Tillsvidare/heltid
Adress: Kranvägen 8, Upplands Väsby
Information: Klicka här