Hem till Stockholm igen…

mars 26, 2013 Intervjun
Hem till Stockholm igen…

Petter Skoglund, projektledare PLAN-konferensen 2013, berättar varför konferensen flyttar tillbaka till Stockholm och återtar sitt gamla namn efter ett tillfälligt namnbyte 2012.

Efter ett namnbyte och en avstickare till Göteborg 2012 är PLAN-konferensen tillbaka och har hittat hem till Stockholm igen. I år hålls den på Münchenbryggeriet den 15-16 april. Trots att han kallar sig Ur-Göteborgare medger projektledaren Petter Skoglund att Stockholm är ett bättre val för att dra mycket folk till konferensen.
– Det är lättare att komma till Stockholm från hela Sverige. Dessutom är det ju en fantastiskt vacker stad.

2012 bytte PLAN-konferensen namn till Nordic Supply Chain Meeting, varför återtas det gamla namnet? 
– Namnbytet tillbaka till PLAN-konferensen beror på att namnet är inarbetat och gör att folk känner igen sig. Dessutom är det ju bra att marknadsföra PLAN i namnet.
Vilka är då dragplåstren?
– Jeff Liker, författare till The Toyota Way, kommer igen. Det finns inte så många gurus av hans kaliber, vi är glada att vi lyckats få hit honom. Ett annat viktigt inslag är också utställarseminarierna med kundcase, där vi får inblick i logistikens vardag.

I år firar PLAN också 50-årsjubileum med olika inslag under året. Först ut är en jubileumsfest den 15 april, i samband med konferensen.

Gösta Hultén

Träffa redaktionen på Plankonferensen!

Intelligent Logistik kommer att närvara under Plankonferensen och går att träffa i utställarområdet. Länk till konferensprogrammet
 


Läs mer