OM OSS

Om Intelligent Logistik

Tidningen Intelligent Logistik är Nordens största och enda renodlade logistiktidning.

Intelligent Logistik är en privatägd, oberoende affärstidning som ges ut av förlaget Intelligent Logistik HB. Tidningen grundades av Gösta Hultén och Gustaf Berencreutz år 2005 för att den växande, allt viktigare logistikbranschen saknade en renodlad logistiktidning och mötesplats. Tidningen ägs och drivs idag av Hilda Hultén och Gustaf Berencreutz gemensamt.

Med Intelligent Logistiks tematidning i Dagens industri som når ca 400 000 läsare, Affärsmagasinet Intelligent Logistik med en upplaga på ca 10 600 ex (Rs 2016) och nyhetsportalen intelligentlogistik.com, är vi Nordens ledande kanal för att kommunicera med alla som arbetar med och intresserar sig för logistik och försörjningsfrågor inom industri, handel, tjänstesektor och offentlig verksamhet. Tidningen är officiell medlemstidning för logistikföreningen PLAN, logistikbranschens ledande kompetensnätverk. Tidningen är även mediapartner och bevakar vid alla betydande branschmässor och konferenser, bland annat Transportforum, Elmia Nordic Rail/Road/Future Transport, Logistik & Transport, Logistik & Affärssystem.

Tidningen har sex utgåvor per år. Vi bevakar logistikens hela bredd, från transporter, godsflöden och lager till fastigheter, infrastuktur och teknik. Vi följer den globala utvecklingen från makrotrender till förändrade köpbeteenden och nya digitala möjligheter.

Välkommen till din kunskapskanal inom logistik !