OM OSS

Om Intelligent Logistik

Tidningen Intelligent Logistik är Nordens största och enda renodlade logistiktidning.

Intelligent Logistik är en privatägd, oberoende affärstidning som ges ut av förlaget Intelligent Logistik HB. Tidningen grundades 2004 för att den växande, allt viktigare logistikbranschen saknade en renodlad logistiktidning och mötesplats. Tidningen grundades och ägs sedan start av Gösta Hultén och Gustaf Berencreutz som båda har över 20 års framgångsrik erfarenhet av tidningsproduktion och bland annat grundade Sveriges då första logistiktidning Inköp & Logistik i mitten av 90-talet.

Med Intelligent Logistiks tematidning i Dagens industri som når ca 400 000 läsare, Affärsmagasinet Intelligent Logistik med en upplaga på ca 11 000 ex och nyhetsportalen www.intelligentlogistik.se är vi Nordens ledande kanal för att kommunicera med alla som arbetar med och intresserar sig för logistik och försörjningsfrågor inom industri, handel, tjänstesektor och offentlig verksamhet. Tidningen går ut via alla viktiga kanaler, och är officiell medlemstidning för logistikföreningen PLAN, logistikbranschens ledande kompetensnätverk. Tidningen är också mediapartner till alla viktiga mässor och konferenser, bland annat Transportforum, Elmia Nordic Rail/Future Transport, Logistik&Transport, Tekniska Mässan och Intermodal.

Hilda Hultén, chefredaktör, är utbildad vetenskapsjournalist, med masterstudier i grävande journalistik, miljövetenskap och digitala affärsmodeller. Tidigare erfarenhet som reporter och webbredaktör på Kemivärlden Biotech och chemicalnet.se.

Gösta Hultén, senior editor och ansvarig utgivare, är journalist och författare och har varit chefredaktör för flera affärs- och facktidningar med inrikting på ekonomi, industri, inköp och logistik. Redaktör för Bonniers ledarskapshandbok Inköp & Logistik år 2000-2015.

Gustaf Berencreutz, marknadschef, är utbildad journalist och har gedigen förlagserfarenhet. Han har genom åren drivit och deltagit i en rad framgångsrika tidningsprojekt inom industri-, affärs- och fackpress. Han är ägare och chefredaktör för webtidningen Sport & Affärer som även utkommer som tematidning i Dagens Industri.

Lena Sonne, reporter, Har en Master of Arts och lång erfarenhet av tidningsproduktion och förlagsarbete. Hon har bland annat varit chefredaktör för barnkulturtidningen Abrakadabra, redaktör för flera läroböcker och medförfattare och publicist till ett flertal fackböcker.

Tillsammans är våra kunskaper om och kontaktnät i logistikbranschen unika.

Välkomna till den enda logistikmötesplats du behöver!