Elgiganten anställer 140 i Torsvik

augusti 28, 2012 LOGISTIK , PRODUKTION

Det går bra för Elgiganten Logistik AB i Torsvik utanför Jönköping som behöver anställa 140 personer för att klara den kommande julruschen. Det rapporterar Jönköpings-Posten.

Även om julen kan kännas avlägsen så är det just julhandeln som Elgiganten Logistik i Torsvik utanför Jönköping börjat tänka på efter sommaren. Hösten och vintern ser ut att bjuda på ett rejält högtryck för företaget och det behövs mycket mer personal i de stora lagren på Torsvik.
– Vi ökar i stort sett varje år. Personalbrist är angenäma problem, säger Jimmy Olofsson, platschef på Elgiganten Logistik AB, till Jönköpings-Posten.
140 personer ska nu rekryteras för visstidsanställning och omkring 50 personer som tidigare varit visstidsanställda har fått tillsvidaretjänster.
 


Related articles

3 Comments

 1. Nasir augusti 21, at 00:33

  jag söker jobb inom lagar

  Reply
 2. Gösta Hultén september 03, at 21:31

  Många söker jobb inom logistikområdet. Ni har väl sett att alla lediga jobb som har med lager, logistik, produktion och inköp att göra, numera ligger ute på StepStone i blädderspalten till höger på vår hemsida.

  Reply
 3. Adem juni 02, at 21:40

  Jag heter Adem och är en arbetsam kille. Jag är en positiv och ansvarstagande person som gillar att arbeta ihop med andra människor. Det är viktigt för mig att respektera andra och jag blir så glad när jag kan ge god service. För mig är det viktigt att vara ärlig , vänlig och lyssnade. Jag hoppas att ni kontaktar mig. Det hade varit roligt att komma till er med min arbetsvilja och kompetens, samtidigt som jag kan lära mig mycket nytt. Jag hoppas verkligen att ni kontaktar mig för jag älskar och jobba där.

  Reply

Leave a Reply