Posten prisas av e-handelsbranschen

juni 4, 2013 E-HANDEL , IT/TEKNIK , TRANSPORT
Posten prisas av e-handelsbranschen

Posten lyckades ta hem två priser i årets Nordic eCommerce Award som delades ut i förra veckan. Dels titeln Årets leverantör och dels prisas postens e-handelsexpert Arne Andersson som Årets kunskapsspridare.

Årets kunskapsspridare Arne Andersson. Foto Hilda Hultén

Prisutdelningen skedde under Nordic eCommerce Summit som i år hölls på Cirkus i Stockholm.

I motiveringen till Årets leverantör skriver juryn: ”Med ett stort engagemang satsar de på att hjälpa och vidareutveckla e-handelsbolag och även driva utvecklingen av e-handeln i hela Norden framåt. Detta genom både rapporter, entusiastiska medarbetare och genom att välkomna e-handlare att besöka deras anläggningar. De har en hög ambition att stödja e-handlare med rätt verktyg inom sitt område för att leverera varor på ett bättre sätt till vanliga människor.”

– Det är ett mycket gott erkännande av vår höga kvalitet och service, kommenterar Anders Holm, chef Posten Logistik i Sverige.

– E-handeln är en mycket viktig del av vår affär och vi ser en rejäl volymökning för våra e-handelsrelaterade paket. Vi arbetar hela tiden för att utveckla erbjudandet för våra e-handelskunder, och genom vår goda kännedom om branschens villkor kan vi också bistå med fördjupad kunskap.

Arne årets kunskapsspridare

Vid eventet utsågs också Arne Andersson på Posten till Årets kunskapsspridare eftersom han, enligt juryn, ”Gör ett solitt jobb för både e-handlare och leverantörer, engagerar sig överallt med bloggande, twitter och på många event, stora som små. Han är mycket aktiv i sitt jobb, har hjärta i det han gör, generös och outtröttlig. Dessutom älskar han att låta andra få ta del av hans kontakter – en sann matchmaker.”

Tävlingen och e-handelseventet arrangeras av Nordic eCommerce Knowledge.


Related articles

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply